Bent u degene die dit jaar de familiedag mag organiseren? Heeft u een feestje met vrienden en familie of wilt u met collega's of het hele bedrijf op stap? Wij helpen u graag een handje! De Ugchelse Berg biedt verschillende mogelijkheden voor alle leeftijden, een compleet programma zodat je de hele dag geregeld is.

Bijna al onze activiteiten zijn geschikt voor jong en oud en staan garant voor een hoop lol. Er zijn diverse activiteiten beschikbaar voor een hele of halve dag, afsluitend met lekker eten. Dit kan met een gezellige volledig verzorgde barbecue, een koud-warm buffet, high tea en in de winter een stamppottenbuffet of natuurlijk iets geheel naar uw eigen idee. Laat het ons weten! Groepsarrangementen vanaf 25 personen kunnen het hele jaar door gereserveerd worden voor op maandag t/m zaterdag en is goed te combineren met leuke activiteiten.

Barbecue

BBQ01salade

Een BBQ-feestje op ons terras betekent genieten. Een barbecue met een ruime keuze uit verschillende vlees- en visgerechten, salades, sauzen, etc. Zo’n heerlijke barbecueparty kun je ook afsluiten met een gevarieerd en luxe ijsbuffet. "De Ugchelse Berg" heeft diverse mogelijkheden voor uw barbecue-arrangement. Alle barbecuearrangementen zijn inclusief koude en warme sausjes, stokbrood, kruidenboter en diverse soorten salades. 

Barbecuearrangementen kunt u boeken vanaf 25 personen van april t/m oktober en is goed te combineren met een leuke activiteit op  Het Leesten. Neemt contact met ons op voor vrijblijvende informatie.

Buffetten

Voor buffetten kunt u ook zeer goed bij ons terecht. Wij bieden u keuze uit diverse soorten buffetten, van een standaard buffet tot een luxe buffet. U kunt gebruik maken van het terras en ons pand, lekker eten en genieten van de natuur. Ook voor uw speciale wensen staan we open. Samen met u werken wij uw buffet uit op uw maat en budget! En de kinderen? Voor de kinderen stellen we desgewenst een apart kindermenu samen. 

Buffetarrangementen kunt u boeken vanaf 25 personen het hele jaar door en is goed te combineren met een leuke activiteit op Het Leesten.
Liefst een buffet bij u thuis? Wij leveren aan huis of de door U gekozen locatie. Neemt contact met ons op voor vrijblijvende informatie.

buffet01buffet03

High Tea

highTea01HighTea02

Ook voor een High Tea kunt u bij ons terecht. Een groot assortiment diverse taartjes, cake, koekjes en sandwiches. Alles natuurlijk vergezeld door een onuitputtelijke hoeveelheid thee of zelfs een glas champagne! Bij mooi weer kunt u heerlijke buiten zitten op het terras en gelijkertijd genieten van de natuur om u heen. Wanneer het weer dit niet toelaat, of tijdens de wintermaanden, kunt u plaatsnemen in gezellige en verwarmde kiosk. Een high tea is gegarandeerd een gezellige middag! 
Het hele jaar door te boeken vanaf 25 personen en is goed te combineren met een leuke activiteit op Het Leesten. Uiteraard is in overleg veel mogelijk, voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Activiteiten

Met een groot recreatieveld voor de deur en het bos rondom is er genoeg ruimte om leuke en gezellige buitenactiviteiten te organiseren. De Ugchelse Berg kan voor groepen vanaf 25 personen uw dag compleet maken voor het beleven van een enerverende middag of avond, zoals bijvoorbeeld met:

  • Een wandeltocht onder begeleiding van een natuurgids of de boswachter;
  • Mountainbiken en/of wandelen;
  • Hollandse spelen zoals zaklopen, eieren gooien, etc.;
  • Klootschieten.

Afsluiting van een de dag met een gezellige en volledig verzorgde barbecue, een koud-warm buffet, high tea en in de winter een stamppottenbuffet of natuurlijk iets geheel naar uw eigen idee. Uiteraard is in overleg veel mogelijk, voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

MTB2klootschieten

 

 

 

JoomSpirit