In het bospaviljoen vind je Brasserie ‘t Leesten waar je terecht kunt voor koffie en wat lekkers. Dit horecabedrijf ligt bij de ruime gratis parkeergelegenheid en aan de grote speelweide.

Aanbod in coronatijd

Aanbod in coronatijd

Helaas hebben wij na de aangescherpte maatregelen onze deuren moeten sluiten voor bezoekers. Gelukkig kunnen wij u toch nog voorzien van een deel van ons aanbod. 

Bekijk het aanbod

Bospaviljoen ‘t Leesten is een prachtige locatie midden in de natuur

Een uitstekende locatie voor zowel particulieren als zakelijke afspraken dankzij verschillende voorzieningen; een expositie met informatie over de Veluwe, een souvenirwinkel, vergaderzaal, horeca, toiletten en ruime parkeerplaats met laadpalen.

Brasserie arrangementen

Buffetten

Buffetten

Een heerlijk koud warm buffet. Wij hebben wat mooie voorstellen , maar u mag uw buffet ook volledig naar uw eigen smaak invullen.

Vanaf 20 personen
High-tea

High-tea

Een mooie samenstelling van sandwiches, zoete en hartige lekkernijen. Al vanaf 2 personen te reserveren.

Lees meer
BBQ

BBQ

Een dag sluit je het allerbest af met een BBQ en op onze unieke OFYR garen, grillen en braden naar hartenlust, terwijl jullie genieten van de intieme sfeer van onze brasserie en het waanzinnige uitzicht.

Vanaf 20 personen

Heerlijk vertoeven 't Leesten

Op het terras is het heerlijk in de zon; zowel buiten als in een verwarmd binnengedeelte. Maar we hebben meer te bieden bij Brasserie ‘T Leesten:

  • Binnen en buiten terras
  • Speelkuil voor kinderen
  • Serre met openhaard
  • Sanitaire voorzieningen
  • Toegankelijk voor mindervaliden
Contact opnemen